Trainingen

Trainingen voor beginnende voice-overs / stemacteurs

Droom jij ook van een carrière als stemacteur / voice-over…?

Naast mijn werk als voice-over/stemactrice geef ik ook trainingen op maat aan (beginnende) voice-overs/stemacteurs en bied tevens de mogelijkheid om na de training 1 op 1 een professionele demo op te nemen waarmee je goed beslagen ten ijs de stemmenwereld instapt.
Omdat ik het belangrijk vind om veel persoonlijke aandacht te kunnen schenken aan iedere cursist houd ik de groepen klein (max 8 personen), zo kun je in een relatief kort tijdsbestek heel veel leren over het stemmenvak, en snel de boer op, en is dan is het gewoon een kwestie van meters maken…
We werken in de 2-daagse beginnerstraining o.a. aan gezond stemgebruik, articulatie, tempo, timbre, timing, inleving, tekstbegrip, lichaamstaal, spel, techniek en acquisitie. 
We gaan aan de slag met commercial teksten, typetjes, jingle teksten, zakelijke teksten en narrator teksten (films, programma’s & luisterboeken)
Ook gaan we goed luisteren en ontdekken welke hoek van markt het meest interessant is voor jou, wat wil je graag, wat past bij jouw stem, wat past bij jouw energie, en hoe kom je vervolgens in contact met die hoek? 
Ook wordt er in de training aandacht besteed aan wel of geen eigen thuisstudio aanschaffen, en zo ja wat heb je dan nodig qua apparatuur en andere studiobenodigdheden…? Je ontvangt namen en gegevens van mensen en bedrijven via wie je aan de juiste spullen kunt komen, en eventueel een professionele thuisstudio kunt laten bouwen, en via wie je kunt leren nabewerken mocht je dat ooit willen.
Na de 2 daagse training kun je zelf beslissen of je ook nog een halve dag met mij de studio in wil duiken om samen een professionele stemdemo voor jou te maken. Uiteraard coach ik je daarbij om het allerbeste uit jezelf te halen, zodat jij een eigen demo in handen krijgt waarmee je vol vertrouwen de stemmenwereld  instapt!
De 1 daagse semi-gevorderdentraining is een vervolgdag op de eerder gevolgde beginnerstraining; hier werken we aan dingen waar je tegenaan loopt in het werkveld, kunnen we dieper en gespecialiseerder ingaan op aspecten uit de inspreekwereld en besteden we nog meer dan in de beginnerstraining aandacht aan hoe houd je je stem gezond en ontspannen, ook wanneer je er lange dagen mee maakt…
Tevens werk ik als coach 1 op 1 met meer ervaren voice-overs/sprekers aan hun specifieke hulpvraag. Indien ik denk dat ik hier niet de juiste coach voor ben, dan heb ik zoveel connecties in het vak dat ik je altijd wel aan de juiste persoon weet te koppelen.
De trainingen vinden plaats in Arnhem op slechts 5 minuten lopen van het CS.

Data trainingen

2-daagse beginnerstraining stemacteurs/voice-overs 6 en 20 juni ( vol )

2-daagse beginnerstraining stemacteurs/voice-overs 14 en 18 juni (vol)

2-daagse beginnerstraining stemacteurs/voice-overs 29 aug en 12 sept

1- daagse semi-gevorderden training stemacteurs/voice-overs 7 november

Ivm het covid-19 virus/corona kan het zijn dat er met data geschoven dient te worden. Maar er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Investering

Natuurlijk zijn er kosten gemoeid bij het volgen van een goede training,  je ontvangt immers kostbare informatie en wordt zorgvuldig begeleid.

Tevens is het belangrijk te zien dat dit alles hopelijk een investering is in toekomstige verdiensten. Ter info; een gerenommeerde voice-over verdient nl gemiddeld zo’n €700,- voor een nationale tv commercial…

Neem ook mee dat de wereld steeds meer behoefte heeft aan audio/visuele producten, dus er is relatief veel werk in te vinden.

Dus je investeert nu wat, maar hopelijk verdient zich dat in de toekomst meer dan dubbel en dwars terug 😉

De kosten voor een 2-daagse training inc. lunch bedragen €375,-

De kosten voor een 1-daagse training inc. lunch bedraagt  €175,-

De kosten om 1 op 1 met mij een ochtend of middag (± 2 uur) de studio in te gaan en samen een professioneel afgemixte demo te maken bedraagt €195,- (deze aanbieding is enkel te boeken in combinatie met het volgen van de beginnerstraining)

1 op 1 coaching bedraagt €95,- en indien je een traject wil volgen dan i.o.

 

Ruby als trainster

Naast meer dan 25 jaar ervaring als stemactrice/voice-over, heb ik ook jarenlang dramalessen en stem en voordracht lessen gegeven o.a. aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heb ik gewerkt als presentatie & acteer coach bij Van Den Ende en Nijenhuis en de Levita Film en TV.
Daarnaast heb een eigen bedrijf gerunt in toneel en musicallessen en ik gaf trainingen op het gebied van persoonlijke groei & ontwikkeling. 
De combinatie van al deze werkervaring maakt dat ik besloten heb dit mooie vak door te willen geven aan mensen met dezelfde droom als ik ooit had 🙂
Mijn manier van werken laat zich het best omschrijven zoals mijn stem is; natuurlijk, helder, duidelijk maar ook warm, betrouwbaar en betrokken en ervaren. Ik ben direct en gepassioneerd, maar bewaak ook de veiligheid, ik hou van een grapje tussendoor, improviseer makkelijk, sluit graag aan bij wat er leeft in een groep en zal altijd mijn uiterste best doen het beste uit mijn cursisten te halen. Wees welkom!
Wil je je aanmelden voor een training of heb je nog een vraag mail me gerust op: mail@rubyvantongeren.nl